Tietosuojaseloste

KoneeSi Jyväskylälle on tärkeää huolehtia kävijöiden henkilötietojen yksityisyydestä. Noudatamme Suomen henkilötietolakia sekä EU:n tietosuoja-asetusta. Henkilötietoja käytetään vain asiakas- ja yhteistyökumppanuussuhteiden hoitamiseen sekä muuhun asiakastoimintaan, kuten viestintään ja yhteydenpidon helpottamiseen.

Rekisterinpitäjä

KoneeSi Jyväskylä
Y-Tunnus: 2824285-3
Raivionsuntti 6
40520 Jyväskylä
sakari@koneesijkl.fi

Henkilörekisterin nimi

KoneeSi Jyväskylän asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tämän rekisterin tarkoituksena on parantaa asiakaspalveluamme, tukea markkinointiamme ja helpottaa yhteydenpitoa. Käytämme henkilötietoja vain asiakas- ja yhteistyökumppanuussuhteiden hoitamiseen sekä muuhun asiakastoimintaan, kuten viestintään. Jos käyttäjä luovuttaa meille tietoja, käytämme niitä vain ilmoitettuihin toimintoihin.

Rekisteröitävät tiedot

Yritys:

  • Yrityksen nimi
  • Yrityksen sähköpostiosoite
  • Yrityksen puhelinnumero
  • Yrityksen postiosoite
  • Yrityksen Y-tunnus
  • Yrityksen toimiala
  • Tiedot yrityksen tilaamista palveluista, niiden toimittamisesta ja laskuttamisesta

Henkilö:

  • Henkilön nimi
  • Henkilön titteli
  • Henkilön sähköpostiosoite
  • Henkilön puhelinnumero

Säännön mukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen aikana sekä sen työn aikana, mikä tehdään mahdollisen asiakassuhteen luomiseksi. Tietoja voidaan kerätä lisäksi väestörekisteristä sekä muista kolmansien osapuolten rekistereistä. Tietoja voidaan kerätä myös messujen ja muiden markkinointitapahtumien yhteydessä.

Evästeet:
Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeet voivat sisältää myös käyttäjän yksityistietoja, kuten yhteystiedot.

KoneeSi Jyväskylä ei käytä verkkosivustollaan evästeitä, paitsi Google Analyticsin kautta. Käyttäjä voi halutessaan jättää yhteydenottopyynnön verkkosivuilla. Yhteydenottopyyntöä tehdessä käyttäjä antaa suostumuksen siihen, että KoneeSi Jyväskylä lisää hänen nimensä, sähköpostinsa sekä mahdollisen yrityksen nimen asiakasrekisteriin.

Ulkopuolisen evästeet/Google Analytics:
Google Analytics on kytketty verkkosivuihin ja se käyttää verkkosivuston evästeitä. Evästeiden perusteella kerätään tietoja verkkosivuston käyttäjien käyttötottumuksista, kuten siitä, millä sivuilla käyttäjä vierailee ja kauanko hän on sivustolla. Tämän tarkoituksena on analysoida verkkosivuston käyttöä sekä parantaa käyttäjäkokemusta. Lue lisätietoja Google Analyticsin evästeistä tästä: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

KoneeSi Jyväskylän asiakasrekisterin tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Henkilötietojen luovuttaminen

Tietoja ei luovuoteta.

Tietojen tarkistusoikeus

KoneeSi Jyväskylän asiakkailla ja yhteistyökumppaneilla on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista. Heillä on myös oikeus kieltää tietojen käyttö markkinointi- ja mainontatarkoituksiin sekä turvata muut henkilötietolaissa mainitut oikeutensa. Tiedot tarkastetaan ja korjataan henkilön kirjallisesta pyynnöstä joko postitse tai sähköpostilla allekirjoitettuna. Pyyntö osoitetaan seuraavaan osoitteeseen:

KoneeSi Jyväskylä
Y-Tunnus: 2824285-3
Raivionsuntti 6
40520 Jyväskylä
sakari@koneesijkl.fi